EXCLUSIV Scandal sexual la Patriarhie: Unul dintre prostituaţii din dosarul Iuga dezvăluie detalii despre relaţiile sexuale cu Parohul Bisericii de la Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre băieţii din dosarul de proxenetism homosexual în care este implicat Doru Iuga, directorul OTV, a povestit în exclusivitate reporterilor Adevărul detalii despre relaţiile sexuale pe care le-a avut cu părintele Irineu de la Patriarhie.

Citește și comentariul:
Biserica ipocrită și preoții perverși

Băiatul era încă minor când a avut relaţii sexuale cu preotul. Din cele relatate de tânăr, părintele este parohul bisericii de la Palatul Cotroceni. „Mi-a făcut legătura cu el, un prieten. Ne-am întâlnit într-o joi-seară, pe la 21.30, în faţa Hotelului Horoscop. Io am venit cu taxiul şi mă aştepta acolo cu BMW-ul lui de serviciu. Era îmbrăcat în haine preoţeşti, dar nu avea cruce la gât. M-a întrebat cât iau pentru sex anal şi oral. I-am făcut un preţ de 350 de lei şi mi-a dat o hârtie de 100 de euro", spune băiatul.

Tânărul a povestit reporterilor unde au avut loc întâlnirile dintre el şi preot, a vorbit despre comportamentul acestuia, dar şi despre preferinţele părintellui în  materie de relaţii sexuale.

Rămâi pe bucuresti.adevarul.ro pentru a asculta povestea băiatului şi pentru a afla detalii din cel mai cutremurător scandal sexual în care sunt implicaţi un preot şi un minor, din ultimii ani.

Doru Iuga făcea rost de „băieţei“ pentru homosexualii bogaţi, din Bucureşti

SCANDAL CU HOMOSEXUALI Doru Iuga, directorul OTV, a fost reţinut pentru sex cu minori

DACĂ AVEŢI DETALII DESPRE ACEST CAZ, VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAŢI PE ADRESELE DE MAIL: SILVIU.BRUMA@ADEVARUL.RO SAU BUCURESTI@ADEVARUL.RO.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite