Două zboruri noi Bucureşti-Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Austrian Airlines va opera din 25 martie două noi zboruri din Bucureşti către Viena, ajungând la cinci curse proprii zilnice.

”Operăm de acum 62 de zboruri non-stop pe săptămână din Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Iaşi şi Cluj-Napoca (în regim de code-share) către Viena. Orarul de vară – care intră în vigoare de pe 25 martie – va aduce îmbunătăţiri importante pentru pasagerii care zboară pe ruta Bucureşti-Viena: Austrian Airlines va opera două noi curse, ajungând astfel la 5 zboruri pe zi, şi va oferi preţuri mai reduse pentru biletele dus-întors spre Viena – de la 99 euro cu toate taxele incluse”, a declarat Philipp Happel, General Manager pentru Austrian Airlines.

Cu ce echipează aeroportul din Iaşi: maşină de teren, microbuz şi terminal Schengen

Parteneriatul în regim codeshare a fost anulat pe ruta Bucureşti-Viena, dar va rămâne în vigoare pe toate celelalte zboruri dinspre şi către România.

Noi curse pe aeroportul Iaşi spre Milano şi Roma

Toate zborurile de la Bucureşti la Viena vor fi operate de Austrian Airlines. Pasagerii vor avea posibilitatea să aleagă dintre cinci zboruri pe zi sau 32 de zboruri pe săptămână spre Viena.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite