Trenurile care ajung azi în Bucureşti au întârzieri de pâna la 90 de minute. Vezi aici care sunt rutele şi motivele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe trenuri CFR Călători care vor ajunge în cursul zilei de azi la Gara de Nord au întârzieri cuprinse între 60 şi 90 de minute din cauza unor furturi de elemente ale unităţii de siguranţă a circulaţiei.

Defecţiunea tehnică la instalaţia de dirijare a traficului feroviar s-a sesizat în zona Crivina-Brazi. Astfel, circulaţia trenurilor din această zonă se va efectua la cale liberă şi se va verifica pe teren poziţia aparatelor de cale pe toate secţiunile afectate, potrivit anunţului de azi dimineaţă al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR“ SA.

De asemenea, echipele de intervenţie din cadrul instituţiei au început lucrările pentru înlocuirea elementelor furate, urmând ca în cel mai scurt timp circulaţia feroviară să se reia în condiţii normale.

Până în acest moment, întârzierile menţionate au fost anunţate la trenurile Personal 3010 Braşov - Bucureşti Nord, Rapid 654 Bicaz - Bucureşti Nord, Accelerat 1554 Mărăşeşti - Bucureşti Nord, Accelerat 1632 Oradea - Bucureşti Nord şi Accelerat 1558 Buzău - Bucureşti Nord.


Mai citeşte:

Sute de călători au întârziat o oră şi jumătate pentru că CFR nu-şi păzeşte liniile

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite