Bucharest Wheels Arena pune cheile în contact. Azi s-a startul celor trei zile de spectacole auto-moto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul celor trei zile de adrenalină pe două şi patru roţi a început la ora 10.00. Weekendul se anunţă spectaculos la Romexpo, campioni mondiali  vor face demonstraţii de raliu şi stunt-bike. Nu lipsesc concursurile de enduro şi ATV.

Evenimentul nu este numai o expoziţie auto-moto, organizatorii au anunţat concursuri, demonstraţii şi concerte pe durata celor trei zile şi două nopţi dintre 8-10 iunie.

Organizatorii au planificat evenimentele la minut şi cu desfăşurare în paralel, pe toate gusturile. Demonstraţia de raliu a lui Titi Aur este anunţată pentru azi la ora 13.50. Kevin Carmichael, campionul mondial la stunt-bike, va face show la ora 14.30, azi, şi în cursul zilei de dunimică. Nu vor lipsi concursurile cluburilor de skandenberg, cu provocări pentru publicul doritor să îşi încordeze muşchii.

Parada demonstranţilor de toate categoriile (harley, off-road, atv, enduro, kart, rally, moto speed, stunt, drift) va avea loc la ora 20.10, în această seară, iar după ora 21.00 încep concertele.

Paraziţii, Zdob şi Zdub, Viţa de Vie, Cargo, Iris şi Şuie Paparude sunt doar câteva dintre trupele ce vor urca pe scenă în acest weekend la Romexpo.

Biletele pentru o zi costă 20 de lei, abonamentul pentru toate cele trei zile poate fi achiziţionat de la casa de bilete Romexpo cu 30 de lei. Cazarea în zona de camping pusă la dispoziţie de organizatori costă 30 de lei şi include accestul gratuit pentru o persoană la toate evenimentele.

Click aici pentru o demonstraţie de acrobaţie pe două roţi, care poate fi văzută live în acest weekend: VIDEO Bucharest Wheels Arena se pregăteşte să tureze motoarele la Romexpo

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite