VIDEO Bucharest Wheels Arena se pregăteşte să tureze motoarele la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Bucharest Wheels Arena au anunţat azi, la conferinţa de presă ţinută la sala Titulescu, din cadrul Complexului Romexpo, lansarea oficială a evenimentului organizat în weekendul 8-10 iunie.

Evenimentul promite să fie cel mai mare eveniment auto-moto din România şi se va desfăşura, timp de trei zile şi nopţi, sub sloganul „Depăşeşte-ţi limitele”, conform spuselor reprezentantului Standard Vision, Florin Vişinescu. Evenimentul este organizat de Romexpo şi Standad Vision/Arena Events în pareneriat cu Extreme Wheels.

Organizatorii estimează că peste 50.000 de vizitatori vor participa la Bucharest Wheels Arena la spectacole pe două şi pe patru roţi, cât şi la concursuri.
La anunţarea evenimentului au fost prezenţi reprezentanţi ai organizatorilor şi campionul mondial la arm wrestling, Ion Oncescu, campionul naţional la raliu, Valentin Porcisteanu, multiplul campion naţional la raliu – Titi Aur, precum şi alţi piloţi de raliu.

Premiera anunţată a evenimentului este primul campionat feminin de Armwrestling/Skandenberg, în prezenţa campioanei mondiale Mirela Pârjol.
Campionul mondial la Stunt Bike, Kevin Carmichael, se numără, de asemenea, printre prezenţele spectaculoase la eveniment.

Click aici pentru demonstraţii de acrobaţie marca Kevin Carmichael:

Bucharest Wheels Arena are alocaţi peste 40.000 metri pătraţi la interior şi în aer liber pentru exponate li demonstraţiile de raliu, offroad, enduro şi wrestling.

Biletele pentru o zi costă 20 de lei, abonamentul pentru toate cele trei zile poate fi achiziţionat de la casa de bilete Romexpo cu 30 de lei. Cazarea în zona de camping pusă la dispoziţie de organizatori costă 30 de lei şi include accestul gratuit pentru o persoană la toate evenimentele. Elevii şi studenţii au 50% reducere la aceste preţuri.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite