Elenii îşi caută sprijin mondial cu website-ul “Grecia se schimbă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Ambasadei Republicii Elene la Bucureşti au transmis marţi un comunicat de presă prin care anunţă lansarea site-ului http://www.greeceischanging.com/

Oficialii greci explică apariţia acestei pagini web prin dorinţa de a transmite informaţii despre situaţia actuală a ţării lor fără intermediari, fără implicarea presei internaţionale pe care unii o consideră rău intenţionată.

CITIŢI AICI interviul în exclusivitate acordat de Filippos Petsalnikos, preşedintele Parlamentului Greciei: „Nu ne vindem insulele! A fost o glumă proastă a presei germane“

Iniţiativa afaceriştilor de top
“Veţi găsi informaţii folositoare despre eforturile semnificative pe care le face Grecia cu scopul de a recupera realizările făcute de-a lungul timpului în fiecare domeniu. De asemenea, veţi descoperi şi detalii despre progresul pe care l-am făcut până în prezent, precum şi rezultatele pe care le-am avut”, se mai arată în comunicat. 
“Grecia se schimbă” este o iniţiativă a oamenilor de afaceri eleni de top, al căror ţel este acela de a se asigura că sacrificiile care au fost făcute în ultimii doi ani de către fiecare grec, sub cel mai dificil program de auseritate şi cel mai dur pachet de consolidare fiscală din istoria modernă, nu sunt în zadar.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite