Înlocuirea gazonului de pe Arena Naţională, impusă de normele UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înlocuirea gazonului de pe Arena Naţională cu unul nou este impusă de normele UEFA, a precizat printr-un comunicat de presă Primăria Capitalei.

“Având în vedere că în luna mai România va fi gazda finalei UEFA League, Arena Naţională trebuie să respecte cerinţele care se impun pentru buna organizare şi desfăşurare a unui asemenea eveniment. Astfel, normele UEFA au impus înlocuirea gazonului cu unul nou, fiind absolut necesar ca până atunci să nu mai fie organizată o altă competiţie pe stadion”, se spune în comunicat.

Potrivit municipalităţii, săptămâna viitoare va începe înlocuirea gazonului. “Imediat ce noul gazon va fi pe poziţie, se va interveni cu sistemul de lampi la nivelul solului pentru fixarea rădăcinii. Se vor mai face însă şi lucrări de structură, printre care se numără schimbarea stratului de suport nisip. Astfel, peste acest nou strat, pentru a prelungi perioada de viaţă a gazonului, se va aşterne un strat de fibră organic”, se mai arată în text.

Citeşte şi:

Poteraş îi cere lui Oprescu să explice de ce bucureştenii trebuie să mai dea un milion de euro pentru gazonul de pe Arena Naţională

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite