Starea lui Andrei Tinu este stabilă. El a fost supus unei intervenţii chirugicale sâmbătă noapte, după ce a fost muşcat de o viperă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiului regretatului jurnalist Dumitru Tinu, Andrei (Iucinu), a fost supus unei intervenţii chirurgicale de decompresiune în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică. El a fost muşcat de mână de o viperă sâmbătă, în timp ce voia să recolteze venin de la un şarpe din crescătoria pe care o deţine într-o localitate de lângă Giurgiu.

Starea lui Andrei Tinu este acum stabilă, dar imprevizibilă, potrivit medicului Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde acesta a fost internat sâmbătă. „În funcţie de cum va evolua starea pacientului, vom vedea dacă mai este nevoie de o intervenţie chirugicală. Nu mă pot însă pronunţa atât de curând. Evoluţia este destul de imprevizibilă în astfel de cazuri. Şarpele care l-a muşcat este extrem de veninos“, a declarat Bogdan Opriţa.

Pagina de Facebook a lui Andrei s-a umplut de urări de însănătoşire. „Nu te va învinge pe tine veninul de vipera... Fii tare şi fă-te bine cât mai repede, ţara are nevoie de oameni ca tine! Sănătate şi mult succes în continuare“, îi urează pe Facebook  Ionut Aurelian Pralea.

Andrei Tinu a împlinit 26 de ani în urmă cu doar câteva zile, la 21 noiembrie.

Poveste crescătoriei


Tânărul şi-a deschis o crescătorie de vipere împreună cu mai mulţi prieteni. Veninul recoltat este folosit în industria medicală şi poate ajunge la un preţ de 2.000 de euro pe gram.
Veninul viperei cu corn poate ucide un om în cateva ore dacă, nu este administrat de urgenţă serul anti-viperin.

Afacerea cu ferma de vipere a lui Andrei Tinu este în localitatea Lunca Dunării din judeţul Giurgiu. Fiul celebrului ziarist Dumitru Tinu, împreuna cu patru prieteni au deschis o crescătorie de vipere cu corn. Este un business profitabil, dar riscant în acelaşi timp, deoarece se lucrează cu venin.

Ferma lui Andrei Tinu este situată în anexa unui institut de cercetare şi se întinde pe o suprafaţă de patru camere. Crescătoria de viperele necesită amenajări şi condiţii speciale. Este nevoie de o temperatură de 25 de grade Celsius constantă şi acvarii umplute cu pamant, pietre şi nisip. Un exemplar costă 300 de euro. Preţul pentru 2-3 mililitri de venin este curprins între 500 şi 2.000 de euro.

CITEŞTE ŞI:

Andrei Iucinu, muşcat de o viperă din propria crescătorie. Starea lui s-a agravat

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite