Andrei Iucinu, muşcat de o viperă din propria crescătorie. Starea lui s-a agravat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiului regretatului jurnalist Dumitru Tinu a fost transportat de urgenţă, sâmbătă dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost muşcat de o viperă. El este internat la Terapie Intensivă.

UPDATE 01.05  Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a spus că în ultimele ore starea lui Andrei Iucinu Tinu s-a agravat, iar hematomul suferit la o mână s-a extins la braţ, astfel încât specialiştii de la chirurgie plastică iau în calcul o eventuală intervenţie chirurgicală în această noapte.

Incidentul s-a petrecut într-o localitate din apropierea oraşului Giurgiu, unde tânărul deţine o crescătorie de vipere. Muşcătura acestui şarpe este extrem de periculoasă. Dacă se produce la nivelul capului, decesul se produce instantaneu.

Potrivit unor apropiaţi, Andrei Iucinu a fost muşcat în timp ce recolta venin de la una dintre vipere. La ferma existau fiole de ser antiviperin, dar pentru că acestea n-au fost ţinute la frigider n-au putut fi administrate. Andrei Iucinu a primit totuşi acest ser, dar la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde se află internat.

„Pacientului i s-au administrat calmante de intensitate medie pentru a suporta durerile. Totodată, prezintă semne de intoxicare în organism. Funcţiile vitale ale acestuia sunt însă stabile. Aşteptăm să vedem cum evoluează starea tânărului", a explicat, pentru bucuresti.adevarul.ro, doctorul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite