Clienţi cu nume mari în cazul de proxenetism al surorilor Marta. Prezenţa lui Elan Schwartzenberg pe listă, întărită de declaraţii ale Mihaelei Rădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, este acuzată de prostituţie şi proxenetism şi a fost reţinută pentru aceste acuzaţii, împreună cu sora ei şi un alt membru al grupării. Printre clienţi ar fi fost zeci de persoane publice şi oameni de afaceri.

Elan Schwartzenberg ar fi unul din clienţii fideli ai „casei” Marta. Mihaela Rădulescu făcea cunoscut, în scrisoarea deschisă de acum trei ani, stilul de viaţă al omului de afaceri: „Trăia ca un milionar: şmechereşte, în orgii sexuale şi financiare, om care transformase România în terenul lui de joacă”.

Acesta a replicat: „Cine a trăit ca un milionar a fost ea, ceasuri de sute de mii de euro, haine de milionane. Eu nu trăiesc ca un milionar, eu trăiesc modest. Viaţa mea sexuală se petrece între pereţii dormitorului meu”, spunea omul de afaceri. Conform acestuia, singura femeie care a trăit în casă era soacra, fiind bona copilului.

Citeşte şi: Scrisoare deschisă: Mihaela Rădulescu

Soţia lui Codruţ Marta plasa fete în Italia, Elveţia şi Monaco, informează RTV. Prostituatele de lux costau până la o mie de euro pentru o „petrecere privată” cu clienţi racolaţi din mediul de afaceri. Ele păstrau 200 – 300 de euro. Magistraţii au decis cercetarea în stare de arest a acuzaţilor împotriva Adreei Marta.

Unul dintre clienţi ar fi şi fost Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, care a infirmat acuzaţiile: „Eu cred că în ţara asta ar trebui să ne ocupăm de chestiuni serioase. Este o ordinărie”, a declarat el.

Începând cu anul 2010, Andreea Marta, împreună cu sora sa, Maria Magdalena Lungu şi alţi membri ar fi constituit într-un grup criminal organizat în scopul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi prostituţie cu caracter transfrontalier, în sensul coordonării unei reţele de prostituate de lux, recrutate din rândul tinerelor studente participante la diferite concursuri de modeling din România, informează Poliţia Română.

Tinerele ce practicau prostituţia erau racolate de către membrii grupării, din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă, în principal, datorită faptului că beneficiarii prestaţiilor sexuale proveneau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă.

"Clienţii erau racolaţi de către membri grupării din mediul oamenilor de afaceri, politicieni şi sportivi, care erau dispuşi să cheltuiască sume foarte mari de bani, prin organizarea unor petreceri private, în special în străinătate şi în cluburi exclusiviste", precizează Poliţia Română, într-un comunicat remis presei.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite