FOTOGRAFII INEDITE CU SCORPIONS LA BUCUREŞTI: Artiştii au promis un concert-uragan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste  20.000 de bilete la concertul Scorpions din această seară s-au vândut deja. Membrii formaţiei au promis fanilor un spectacol pe cinste, mai ales că evenimentul de azi face parte din turneul de adio al trupei.

The Scorpions, concert de adio: "Rămânem rockeri"

Echipamentele audio, artificiile şi ecranele uriaşe ce vor fi folosite la concert au fost aduse la Bucureşti cu 14 TIR-uri. Scena de la "Zone Arena" pe care vor urca artiştii se va ridica şi spectacolul va fi unul incendiar, aşa cum au promis cei de la Scorpions fanilor. "Daca vremea e buna cantam ca un uragan, daca nu e buna cantam ca o tornada", a glumit Klaus Meine.

Scorpions

(Sursa foto: Ambasada Germaniei la Bucureşti)

Scorpions Scorpions Scorpions
Scorpions

Membrii trupei au insistat să guste din bucatele tradiţionale româneşti. Aceştia au mai cerut ca fiecare dintre ei să aibă la dispoziţie o limuzină şi ca în timpul specatcolului să aibă multe prosoape care să fie spălate înainte. Klaus Meine, Rudolf Schenker, James Kottak şi Pawel Maciwoda, membrii trupei Scorpions au fost vedetele unei recepţii organizate aseară de ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Andreas von Mettenheim, la reşedinţa sa de pe Kiseleff. Gazda i-a întâmpinat pe artişti cu mici româneşti. cei de la Scorpions au semnat în cartea de onoare a ambasadorului.   

Scorpions Scorpions
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite