Elena Leaotă, directorul ANF: "Nu sunt informaţii privind existenţa unui anumit tip de organism de carantină"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele analizei probelor luate din transporturile de flori vor fi gata în câteva zile. Până atunci transporturile vor fi blocate în vămi şi verificate. Măsura a fost luată după ce, în această dimineaţă, inspectorii Gărzii Financiare din Ilfov au descoperit două tiruri cu seminţe şi bulbi de flori din Olanda mai multe pungi al căror conţinut nu corespundea cu cel specificat pe etichetă.

Echipe ale Agenţiei Naţionale Fitosanitare (ANF) s-au deplasat în vămile unde se află aceste transporturi, au prelevat probe şi au fost duse în laboratorul central al Agenţiei. Rezultatele vor veni în două - trei zile. Potrivit directorului instituţiei, Elena Leaotă, până la primirea rezultatelor transporturile vor fi blocate.

Citiţi AICI cum s-a ajuns la Avertizarea din Vămi!

Vezi şi: 

ALERTĂ: Toate transporturile cu seminţe, bulbi şi flori vor fi oprite la graniţe, după ce au fost găsite produse despre care nu se ştie nimic, în două tiruri care veneau din Olanda.

Mii de baxuri cu seminţe şi bulbi de flori, aduse din Olanda, au fost confiscate, în această dimineaţă, de inspectorii Gărzii Financiare din Ilfov

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite