Mii de baxuri cu seminţe şi bulbi de flori, aduse din Olanda, au fost confiscate, în această dimineaţă, de inspectorii Gărzii Financiare din Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia de la Crimă Organizată caută droguri într-un transport ilegal de seminţe şi bulbi de flori din Olanda, oprit în trafic, în această dimineaţă, la intrarea în Capitală, de inspectorii Gărzii Financiare. La verificarea coltelor, autorităţile au descoperit seminţe cu miros şi culoare diferite de ceea ce se specifica pe ambalaje.

Este vorba de două tiruri care, conform documentelor, ar transporta seminţe şi bulbi de flori comandate de o firmă din Ilfov care nu mai există din 2007.

Marfa a fost descărcată într-un loc special amenajat, pentru control. În acel moment, inspectorii Gărzii Financiare au fost ameninţaţi cu săbiile de mai mulţi oameni care le-au cerut să facă cumva ca transportul să ajungă la destinaţie. Potrivit lui Robert Rusu, şeful Gărzii Financiare Ilfov, transportul a intrat în ţară prin Vama Arad. Acolo a fost sigilat şi însoţit până în judeţul Ilfov.
Criminaliştii au luat probe şi au fost duse în laboratorul antidrog pentru a vedea dacă tirurile transportau etnobotanice.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite