FOTOGALERIE Muzeul Antipa nu mai face faţă vizitatorilor. Cozi interminabile în al treilea weekend de la inaugurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de dimineaţă, sute de persoane la coadă să vadă dinozaurii de la Muzeul “Antipa”. Cu un record de vizitatori de 3.000 de vizitatori în prima zi de inaugurare, bucureştenii, dar şi cei din provincie, nu se dezmint şi vin să stea ore la coadă pentru a vizita cel mai modern muzeu din ţară.

“Am fost foarte emoţionată şi încântată să pot vizita oraşul. Mi-au plăcut mult focile”, explică Andreea, muşcând cu poftă dintr-un sandviş. “Şi rechinii…”, “şi peştii”, o completează colegii ei de grădiniţă cu care a venit din Boldeşti, Prahova, în excursie. “Mai mergem în Herăstrău de acum. N-am mai fost la Muzeul Antipa până acum, ne-a plăcut şi nouă, cei mari, dar cei mici au fost încântaţi”, explică Alina Neagu, una dintre educatoare. “Şi putem să ne dăm cu vaporaşul în Herăstrău? Eiii!”, izbucneşte gaşca de puşti.

Daţi click pe poze pentru fotogalerie
“Am stat mult la coadă. Am venit acum crezând că va fi mai liber, dar n-a fost aşa”, completează educatoarea.

Şi rândul se întinde până în faţa Muzeului Ţăranului Român. Iar angajaţii muzeului abia mai fac faţă nebuniei de afară. “E cineva la aparate? Eu trebuie să-mi iau pauza acum! Bogdan unde e? Cu lumea prin muzeu?”, sunt în dilemă doi angajaţi ai muzeului. Aparatele de bilete de la uşă sunt flancate de vizitatori nerăbdători.
În prima zi de inaugurare, peste 3.000 de vizitatori au trecut pragul muzeului al cărui slogan este “Antipa prinde viaţă”.

Noua faţă a Muzeului Antipa din Bucureşti

CITIŢI ŞI: FOTOGALERIE Mii de oameni au stat cu orele la coadă la Muzeul Antipa. Vezi de ce!

Cinci vizitatori pe minut la „Antipa“

FOTOGALERIE S-a deschis Antipa! Aproape 31.000 de lei a câştigat muzeul ieri, din bilete

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite