Violatorul de prostituate arestat de poliţiştii bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Dâmboviţa în vârstă de 47 de ani a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni după ce două prostituate au depus plângere împotriva lui. El apela la serviciile femeilor, după ce le găsea anunţurile pe internet sau în ziare, le chema într-un apartament închiriat din sectorul 3 unde le viola şi le tâlhărea.


În urmă cu două săptămâni, la 22 aprilie, o prostituată din Bucureşti a făcut plângere la Poliţie susţinând că a fost violată de un bărbat. Ioan Rădulescu, originar din comuna Potlogi din judeţul Dâmboviţa, a găsit anunţul de „oferire servicii“ al femeii pe internet, a chemat-o într-un apartament din sectorul 3, unde a violat-o timp de patru ore. Apoi i-a luat 150 de lei şi un mobil Nokia.

CITEŞTE ŞI

O femeie surdo-mută a fost violată în plină stradă

Poliţiştii au percheziţionat ieri casa violatorului. Aici au găsit o agendă şi o carte de identitate a unei alte femei. După ce au contactat-o, aceasta a recunoscut că şi ea a fost agresată de bărbat prin aceeaşi metodă, în luna octombrie a anului trecut.

Atunci, agresorul a profitat de ea timp de trei ore, după care i-a furat 200 de lei şi două telefoane mobile. Potrivit poliţiştilor, este posibil să existe mai multe victime ale violatorului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite