O femeie surdo-mută a fost violată în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresorul a prins-o între blocuri, a bătut-o şi a batjocorit-o fără milă. Tânăra s-a luptat din răsputeri cu violatorul încercând să scape dar n-a reuşit nici măcar să strige după ajutor.

O zi relaxată de duminică s-a terminat cum nu se poate mai urât pentru Alina Dabija, în vârstă de 28 ani, din Galaţi. După o plimbare pe Faleză şi o întâlnire cu prietenii, în drum spre casă, tânăra a avut parte de clipe de coşmar. A fost violată în apropierea blocului în care locuieşte.

Orice încercare de a scăpa de cruzimea agresorului a fost în zadar, mai ales că tânăra este surdo-mută. Violatorul a profitat de handicapul fetei şi a trântit-o la pâmânt, i-a rupt hainele de pe ea, după care şi-a satisfăcut poftele animalice şi a abandonat-o goală pe asfalt.

„A plecat cu o colegă la plimbare, după-amiază, pe la 15.30 şi când se întorcea acasă seara a fost urmărită şi prinsă de un bărbat necunoscut. A fugărit-o printre blocuri, a trântit-o la pământ, i-a dat pantalonii jos şi a violat-o. Sper să-l găsească cât mai repede pe vinovat ca să-l întreb ce a avut cu fata mea, care mai este şi surdo-mută”, a povestit plângând mama tinerei, Eugenia Dabija.

După oribila faptă, trei băieţi care treceau prin zonă au găsit-o pe tânăra care zăcea pe stradă şi au chemat imediat Poliţia şi o ambulanţă.

„Avea zgârieturi pe mâini, semn că s-a luptat cu agresorul şi era foarte speriată. A fost dusă imediat la spital pentru a fi examinată”, a declarat Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a identifica vinovatul, acesta riscând ani grei de puşcărie după ce va fi prins.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite