Vezi ce cadouri a primit Regele Mihai de ziua sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentele organizate în cinstea Regelui continuă şi astăzi cu diferite activităţi. Ziua a început cu un brunch organizat la Palatul Elisabeta, la care au participat aproximativ 60 de invitaţi, reprezentanţi ai Caselor Regale din Europa.


Invitaţii Regelui Mihai au preferat să îi ofere azi-dimineaţă cadourile, deşi primele daruri au început să sosească în urmă cu trei zile.
Majoritatea invitaţilor de la brunch-ul organizat la Palatul Elisabetaavea câte un cadou frumos împachetat pentru Majestatea Sa.

CITEŞTE ŞI: Prânz regal, la Palatul Elisabeta. Reprezentanţii Caselor Regale îşi vor petrece toată ziua cu Regele Mihai






Unul dintre darurile primite de Regele Mihai a fost o boltă formată din doi stejari, acesta fiind considerat în mitologia slavă „arborele adevărului".

Bolta a fost aşezată în curtea Palatului Elisabeta. De asemenea, Regele Mihai, împreună cu Principesa Margareta, au ieşit în curtea Palatului Elisabeta să admire darul primit, cei doi fiind fotografiaţi în jurul acestei bolte.



Un alt cadou primit de Regele Mihai, care a împlinit ieri 90 de ani, a fost un tablou.

Vezi ce cadouri a primit Regele Mihai de ziua sa
Bolta formată din doi stejari - unul dintre cadourile primite de Regele Mihai
Vezi ce cadouri a primit Regele Mihai de ziua sa

CITEŞTE ŞI: S-a terminat concertul în cinstea zilei Regelui Mihai, la Opera Naţională Bucureşti. La ieşire, admiratorii au strigat: „Monarhia salvează România!"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite