Unde petreci de Halloween în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La teatru, în mall sau în cluburile bucureştene, sărbătoarea Tuturor Sfinţilor te costumează de groază. La Băneasa Shopping City părinţii și copiii vin cu măşti înspăimântătoare de la ora 15.00, iar la Teatrul Masca, duminică, se joacă „Misterele Magiei“.

Mai citeşte: Costumaţie vintage de Halloween

Parada celor mai la modă și a celor mai scary costume, concursul de decorat dovleci, joaca cu cele mai îndrăgite personaje din desenele Cartoon Network sunt câteva dintre ofertele de la Băneasa Shopping City pentru cei mici.

Odată ce părinții le-au confecționat cele mai la modă costume, de vampiri şi vrăjitoare, cei mici sunt așteptați la petrecerea de Halloween, unde vor fi răsfățați cu multe premii și surprize și se vor întâlni cu personajele Scooby-Doo, Sid și Scrat. În plus, micuțul cu cel mai înfricoșător costum va avea șansa de a apărea în numărul din noiembrie al unei reviste pentru bebeluşi.

Dacă micuţii care vor să se distreze nu au un costum „prezentabil“, pot achiziționa de la chioșcul special amenajat de Radar Party Center în food court unul dem de o petrecere „înfiorătoare“.

Măşti la Masca

Duminică, de la ora 11.00, la Teatrul Masca se joacă spectacolul pentru copii „Misterele Magiei“. „Anul acesta vă aşteptăm cu un duo inovator ce vă va induce iluzia perfectă a magiei“, declara Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

De Halloween, Eduard Maliţa şi Bianca Oniţă, protagoniştii show-ului vor încânta publicul spectator cu momente deosebite. Reprezentaţia combină ramuri ale artei spectacolului ca dans, balet, acrobatică sau comedie. Cei mici vor putea cumpăra tricouri cu logo-ul evenimentului şi vor fi încântaţi de numere de magie cu sfori, inele, desene care se mişcă, lucruri care zboară, lumini care apar de nicăieri şi numere interactive.

Thriller party

Robert Alexander Giles, cea mai fidelă voce-copie a lui Michael Jackson, va susţine duminică, de la ora 20.00, în atriumul Sun Plaza un concert live din care nu vor lipsi hiturile şi celebrele mişcări de dans ale Regelui Pop. Special pentru spectatori va fi organizată şi o competiţie inedită de dans şi de costume de Halloween. Cele mai originale mişcări Moonwalk şi cele mai autentice costume Michael Jackson vor fi premiate cu DVD-uri şi tricouri de colecţie Michael Jackson.

Sărbătoarea celebrată mâine noapte, deşi considerată americană, își are originea în Europa. În antichitate, celții organizau festivalul Samhain, prin care le mulțumeau zeilor pentru recoltă. Data aleasă pentru sărbătoare era ziua de 1 noiembrie, care marca sfârșitul vremii călduroase și începutul anotimpului friguros. Mai târziu, ziua de 1 noiembrie a fost dedicată ziua tuturor sfinților - „All Saints’ Day“. În replică, noaptea de dinainte a devenit noaptea spiritelor rele, „All-hallows Eve“, de unde și numele de „Hallowe’en“.

Ce cluburi fac party de Halloween

Diseară
21.00 Club Bellagio, Letters Bar, Club Control şi La Nuci

Mâine
21.00 Fire Club, 100 Crossroads, Club Maya, Club Bellagio, Le Gaga, La Historia şi La Nuci
22.00 Other Side Of Expirat şi Kulturhaus
22.30 Hard Rock Café, The Ark, Club Daimon, Shakespeare Pub, Barocco Bar şi Shift Pub

Duminică
21.00 El Comandante, El Primer Comandante,
El Grande Comandante şi El Dictator

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite