FOTOGALERIE Costumaţie vintage de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care nu au curaj să apară la petrecerea de Halloween deghizaţi în vrăjitoare, vampir sau dovleac, îşi pot „îngrozi“ prietenii cu o ţinută vintage.

Unde petreci de Halloween în Capitală

Magazinul din centrul vechi al Capitalei, Atelier Aiurea, se alătură şi el petrecerii de Halloween din acest an şi aduce propriul bagaj de costume. „Prin hainele retro care au marcat anumite perioade în modă, Atelier A!UREA te ajută să te transpui în alte timpuri, îţi crează iluzia perfectă a întoarcerii în trecut prin personajul ales“, este de părere Cristina Ivan.

Clienţii fideli beneficiază de un preţ special, aceştia îşi pot închiria ţinuta cu doar 60 de lei. Cei care preferă acest gen de haine pot alege din magazin, rochii, fuste, pantaloni, accesorii sau pantofi. Preţul pentru închirierea unei rochii unicat este de 50 de lei, o fustă plus un top costă 50 de lei, iar accesoriile sunt 10 lei.
„Avem şi accesorii aiurea pentru bal mascat, aripi de înger, coarne de drăcuşor, urechi de iepuraş, peruci funky şi măşti scary cu sunet incorporat sau palarie de pirat. Şi, cadou pentru fiecare client, o mască“, adaugă Cristina.

Magazin
Atelier
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite