Clanul Cămătaru loveşte din nou: unul dintre "locotenenţi" a violat şi a jefuit o tânără de 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un membru al clanului Cămătaru a fost reținut de polițiștii ilfoveni aseară. Acesta este acuzat că ar fi violat o tânără de 20 de ani după ce i-a promis un loc de muncă.

Incidentul a avut loc pe Şoseaua de Centură a Capitalei, în zona pasarelei Bragadiru. Poliţia a fost anunţată de un martor care a văzut-o pe femeie în timp ce era forţată să coboare dintr-o maşină.

Tânăra de 20 de ani, din judeţul Teleorman, a declarat poliţiştilor că s-a întâlnit cu bărbatul de 1 decembrie şi că acesta i-a promis un loc de muncă. Conform femeii, agresorul i-a luat telefonul mobil şi 700 de lei.

Bărbatul are 38 de ani, a locuit mai mulţi ani în Anglia şi are antecedente penale, conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Pian cântă în locul Cămătarilor

Seria zilelor negre continuă şi pentru Sile Cămătaru, unul dintre liderii grupării interlope.  Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins, în urmă cu zece zile, cererea lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, de a fi eliberat condiţionat. Judecătorii au decis că acesta mai poate încerca să obţină eliberarea condiţionată abia la sfîrşitul lunii aprilie a anului viitor. Sentinţa dată astăyi nu este însă definitivă, putînd fi contestatăde interlop la Tribunalul Bucureşti. Citeşte AICI ce motiv a invocat Sile Cămătaru pentru a scăpa de puşcărie.

După căderea Cămătarilor, sectorul 5 este condus de Ştoacă şi Pian. Cele mai puternice grupări interlope din sectorul lui Vanghelie sunt brigada condusă de Ion al lui Ştoacă, care conduce cea mai mare reţea de heroină din zonă şi clanul lui Pian, specializat pe şantaje. Citeşte mai multe AICI despre interlopii care controlează Bucureştiul.

Infografie
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite