Interlopul Sile Cămătaru nu scapă din arest. Magistraţii i-au respins cererea de eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au respins astăzi cererea lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, de a fi eliberat condiţionat.

Deşi capul lumii interlope bucureştene a executat două treimi din pedeapsă şi şi a promis că se va angaja ca agent de vînzări la o firmă din Bucureşti, acesta nu va fi lăsat în libertate.

Judecătorii au decis că Sile Cămătaru mai poate încerca să obţină eliberarea condiţionată abia la sfîrşitul lunii aprilie a anului viitor. Sentinţa dată astăyi nu este însă definitivă, putînd fi contestatăde interlop la Tribunalul Bucureşti.

Sile Cămătaru a fost adus miercuri în faţa magistraţilor, unde a cerut să fie eliberat după ce a executat 7 din cei 13 ani de închisoare şi a beneficiat şi de reduceri de pedeapsă. El a fost arestat în 2004 şi a fost condamnat pentru mai multe fapte de violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane.

Fratele lui Sile, Nuţu Cămătaru a fost eliberat în vara anului 2010. Fostul şef al interlopilor bucureşteni a ieşit atunci triumfător din penitenciar şi a încălecat pe un armăsar pursânge. Nuţu Cămătaru, pe numele său real Ion Balint (46 de ani), cel care instaurase teroarea în Capitală încă din anii '90, a fost închis şase ani, în urma a zeci de acuzaţii grave de crimă organizată. Citeşte AICI mai multe

Mai citeşte:

Sile Cămătaru aşteaptă să fie eliberat

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite