Tatăl poliţstului băgat în comă de un interlop s-a dus să ceară bani de la şeful Poliţiei Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Oprea, tatâl lui Codruţ, poliţstul de la Târgovişte care a fost bătut până a intrat în comă de interlopul Danezu, a mers astăzi în audienţă la şeful IGPR, Liviu Popa, pentru a cere ca soţia sa să primească pensie de însoţitor.

MAI CITIŢI ŞI:

TRAGEDIE Polițistul băgat în comă de un interlop a rămas și fără pensia de invalid de la stat

Bucureşti: Medicii despre starea poliţistului bătut de interlop: "Pacientul nu-şi va reveni"

Tatăl poliţistului bătut de interlop: "l-am adus din Austria ca să-l omoare spitalele româneşti"

„Mă duc în audienţă la Liviu Popa, la IGPR pentru a-i cere oensie de însoţitor pentru soţia mea pentru că ea a mers cu fiul meu peste tot, în Austria şi pe la toate spitalele din ţară. Am fost şi la Casa de Pensii a Ministerului Administraţiei şi Internelor şi mi-au spus că nu s-au confruntat cu astfel de cazuri şi nu ştiu cum să-mi rezolve problema. Eu am fost de acord cu pensionarea lui Codruţ, deşi an înţeles ulterior că putea să stea în concediu medical. Am semnat că sunt om de bună-credinţă“, a declarat, târgovişteanul, pentru „Adevărul de Seară“.

El a mai spus că, din păcate, Codruţ se simte mai rău. „A făcut temperatură 39,5. Nici nu ştiu ce să mai cred. Mă rog la Dumnezeu să se facă bine“,a subliniat bărbatul.

Filmul agresiunii
Codruţ Oprea a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, de un tânăr pe care îl anchetase în urmă cu câteva luni, George Daniel Uţă, de 21 de ani. Agresorul, zis şi Danezul, un cunoscut al lumii interlope din Târgovişte, a ajuns în vizorul poliţiei după ce, în luna aprilie, şi-a bătut cu bestialitate prietena, fiica unui şef de post din judeţul Dâmboviţa.

Incidentul s-a petrecut  la începutul lui septembrie a anului trecut într-o noapte de sâmbătă, într-un bar de fiţe din centrul municipiului Târgovişte. Deşi era în afara orelor de program, Codruţ Oprea voia să verifice unele suspiciuni legate de consumul de droguri în localul respectiv. În jurul orei 4.30, pe când se afla în grupul sanitar al clubului, Codruţ Oprea a fost lovit în cap, din spate, cu o sticlă. Agresorul, George Daniel Uţă, a sărit imediat pe geam şi a dispărut. Poliţistul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Fiindcă intrase deja în stare de comă, medicii au hotărât să-l transfere la Bucureşti.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite