Start la reduceri pentru hainele de vară!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi se dă startul oficial al reducerilor la produsele vestimentare de vară, astfel încât bucureştenii îşi pot cumpăra haine cu până la 80% mai ieftine. Creatorii de modă îi sfătuiesc pe cumpărători să nu achiziţioneze haine de care nu au nevoie sau de mărimi nepotrivite doar pentru că au preţuri avantajoase.

Deşi criza economică i-a făcut pe comercianţi să afişeze reduceri semnificative la hainele de vară încă de la începutul lui iulie, potrivit legii acestea intră în vigoare începînd de astăzi şi durează până la 31 octombrie.

Mai citiţi şi:

Reduceri de peste 50% la hainele de firmă

Reprezentanţii a 70 de magazine din AFI Cotroceni, Plaza Romania, Carefour Orhideea şi Praktiker au anunţat deja că vor practica preţuri mai mici cu până la 80%. Printre cele mai atrăgătoare oferte sunt costumele de baie, tricourile, cămăşile de in, pantalonii de in pentru bărbaţi, dar şi costumele de stofă pentru bărbaţi şi jachete. La încălţăminte, cele mai avantajoase reduceri se înregistrează la sandalele de damă din material textil.

Cumpărături cu măsură

În mall-ul din Băneasa, vitrinele magazinelor sunt tapetate cu afişe care anunţă reduceri semnificative încă de la începutul lunii iulie. „Vânzările au crescut cu 30% datorită promoţiilor. A mai contribuit şi vremea ploioasă din weekenduri, pentru că oamenii au preferat să meargă la cumpărături, decât să plece în vacanţă”, ne-a declartat Andreea Mircea, asistent manager al magazinului Pimkie, adăugând că şi hainele de primăvară, jachetele care pot fi purtate şi toamna, beneficiază de preţuri reduse. Un trenci costă 45 de lei faţă de 135 de lei, preţul cu care se vindea în primăvară. Bărbaţii îşi pot înnoi şi ei graderoba la preţuri reduse, la magazinul Jack & Jones, sunt oferete de jeanşi cu preţuri pornind de la 50 de lei. Chiar şi bijuteriile au preţuri intrate la apă, o pereche de butoni de la Swarovski putând fi achiziţionată la preţul de 360 de lei, reprezentând jumătate din preţul iniţial. Nici încăţăminte nu a rămas în afara reducerilor, o perche de botine costând acum 60 de lei, faţă de 150 de lei, iar o pereche de sandale se vinde cu 65 de lei, faţă de 110 lei, la Pimkie.

Creatorii de modă nu cred foarte tare în solduri şi îi sfătuiesc pe cumpărători să fie cumpătaţi şi să nu se lase orbiţi de preţurile scăzute. „Când sunt reduceri, oamenii sunt tentaţi să cumpere şi ce le trebuie şi ce nu le trebuie. De obicei, la solduri se găsesc mărimi ori prea mari, ori prea mici, iar lucrurile de calitate se vând primele”, ne-a declarat creatorul de modă Liza Panait.

Pe final, produse şi mai ieftine

In România, perioada de reduceri este în mod oficial de două ori pe an, în perioadele martie-aprilie şi august-septembrie, în restul anului comercianţii având posibilitatea de a face promoţii. În perioada soldurilor reducerile pornesc de la 20% şi pot ajunge şi la 80% spre finalul perioadei de soldări, când comercianţii mai au încă marfa nevândută, aceasta fiind ultima soluţie pentru a “scăpa” de produsele care nu vor mai fi la modă în sezoanele urmatoare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite