Reduceri de peste 50% la hainele de firmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii îşi vor putea reînnoi garderoba de mâine şi până la 31 octombrie, cumpărând haine şi încălţăminte la preţ redus.

La începutul perioadei, peste 70 de magazine de firmă din mall-uri vor oferi clienţilor un bogat sortiment de solduri. Aceste stocuri sunt alcătuite din mărfuri de sezon pentru a căror vânzare magazinele au primit aprobare de la primăriile de sector.

Stocul de produse propus pentru soldare trebuie sa fie constituit în prealabil, cu cel puţin 15 zile calendaristice înainte de data de debut a vânzării, iar dacă se epuizează nu mai poate fi reînoit. Aşa că este bine ca cei interesaţi să nu piardă startul periodei de reduceri.

Oferte de calitate la jumătate de preţ

Una dintre firmele cunoscute care îşi vinde produse soldate la jumătate de preşt este „Marks and Spencer“. Brandul poate fi găsit în Afi Palace Cotroceni, Mall Vitan, Băneasa Shopping Center, Carrefor Orhideea şi Liberty Center.

Printre cele mai atrăgătoare oferte sunt costumele de baie, tricourile, cămăşile de in, pantalonii de in pentru bărbaţi, dar şi costumele de stofă pentru bărbaţi şi jachete. La încălţăminte, cele mai avantajoase reduceri se înregistrează la sandalele de damă din material textil.

Alte firme au, însă, un sortiment de solduri mai redus. De exemplu, „Massimo Dutti“ oferă mai puţine articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte în magazinele sale din Afi Cotroceni şi la Băneasa Shopping Center, dar preţurile sunt reduse chiar şi cu 60 - 70%.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite