FOTO Şi-a ţinut copilul în lanţuri pentru că „făcea năzdrăvănii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucureştean în vârstă de 34 de ani a fost reţinut ieri pentru 24 de ore deoarece, în urmă cu câteva luni, şi-a ţinut copilul legat cu lanţul în casă.  Florin Oancea spune că a trebuit să-i aplice acest tratament fiului său Antonio, în vârstă de 11 ani, deoarece acesta „făcea năzdrăvănii“. El nu le-a detaliat poliţiştilor de la Secţia 24, ce făcea micuţul atât de grav, dar i-a asigurat că nu a găsit o alt

Bărbatul este despărţit de mama copilului de mai mulţi ani, iar, în urma divorţului, Antonio a rămas în grija sa. În 2008, Florin Oancea s-a recăsătorit cu o stewardesă şi a plecat în Dubai, unde s-a angajat ca şofer. Băieţelul a rămas în grija bunicilor, părinţii tatălui său, care locuiesc într-o localitate din judeţul Argeş.

Mai citeşte şi:

VIDEO Dramă fără limite în cazul bebeluşului aruncat la groapa de gunoi

În vara anului trecut, Florin Oancea s-a gândit că ar fi mai bine să-l aibă pe Antonio aproape de el, aşa că l-a luat în Dubai.

După spusele părintelui, micuţul nu vroia să înveţe engleza, acesta fiind motivul pentru care s-a decis să nu-l înscrie la şcoală. Antonio rămânea în fiecare zi acasă împreună cu mama sa vitregă. Când aceasta din urmă s-a angajat, tatăl copilului l-a legat cu o sfoară de tocul uşii din cauză că micuţul făcea „năzdrăvănii“, după cum explică părintele „model“.

După ce a văzut că Antonio reuşeşte să scape, l-a legat cu un lanţ foarte gros de doi metri lungime. Dimineaţa, când pleca la muncă, îi lăsa ceva de mâncare, ceva de băut şi o oliţă, unde băieţelul putea să îşi facă nevoile.

În ianuarie, bărbatul l-a adus pe Antonio în România şi l-a abandonat pe o stradă din sectorul 4. Aici l-a găsit un taximetrist şi a anunţat autorităţile. Băiatul a ajuns acum în grija bunicilor din judeţul Argeş.

Citeţi cum au reuşit poliţiştii să-l captureze pe Florin Oancea în „Adevărul de Seară“ de astăzi
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite