SINUCIDERE LA TVR: Un angajat s-a spânzurat în subsolul clădirii din cauza datoriilor la bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, angajat ca liftier al TVR s-a spânzurat în această dimineaţă în subsolul televiziunii din cauza datoriilor pe care le avea către bancă.

UPDATE 13:09 Unul dintre angajaţii TVR, prieten apropiat cu bărbatul, susţine că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza datoriilor pe care le avea la bancă. Acesta a lăsat în urmă o fată, o soţie îndurerată şi o mamă paralizată.

"Echipajul SMURD care s-a deplasat la sediul TVR a constatat decesul persoanei pentru care fusese solicitată ambulanţa", a declarat pentru "Adevărul de Seară", Bogdan Opriţa.

O gravidă s-a sinucis din cauza soacrei

ANALIZĂ : Ce-i împinge pe tinerii de azi la sinucidere

El a mai precizat: "Cazul a fost preluat de reprezentanţii IML şi de poliţie!"

Reprezentanţii TVR au confirmat pentru „Adevărul de Seară” faptul că, în această dimineaţă, un bărbat angajat al televiziunii publice a fost găsit spânzurat în sediul TVR. Este vorba despre un angajat la departamentul de electromecanică.

Întrucât familia nu a fost încă anunţată, reprezentanţii TVR insistă ca numele persoanei să nu fie făcut public.

Angajat în serviciul tehnic, bărbatul avea 45 de ani şi multe datorii. El a fost găsit în jurul orei 10.00, în subsolul clădirii turn a Televiziunii.

"Un coleg din TVR, în vârstă de 45 de ani, angajat ca electromecanic de ascensoare al Direcţiei Tehnico-Administrative, a încetat din viaţă astăzi dimineaţă, în subsolul turnului TVR. Potrivit primelor indicii venite din partea anchetatorilor, este vorba de o sinucidere prin spânzurare, din motive personale", confirmă reprezentanţii TVR.

"TVR va oferi sprijin material familiei care trece prin această grea încercare şi este alături de aceasta", spun reprezentanţii Televiziunii Române.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite