Se întâmplă în România: Bătaia dintre doi elevi a degenerat între familii. Doi elevi şi un părinte sunt la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi ai Grupului Şcolar de Mecanică Fină din Capitală s-au luat la bătaie lângă liceul unde învaţă. Ei şi-au chemat în ajutor şi rudele, iar în urma conflictului, doi copii şi un bărbat de 37 de ani au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi în zona dorsală şi în picioare.

AGRESOR DE NOTA 10: Premiantul unei clase de la Liceul Auto din Timişoara şi-a înjunghiat colegii

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, conflictul a izbuncnit între un elev de 15 ani şi un altul de 17 ani. „Cel de 17 ani şi-a chemat în ajutor tatăl în vârstă de 37 de ani. Elevul de 15 ani şi-a chemat şi el rudele care au participat la bătaie. În urma conflictului, doi elevi au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu cu răni grave, iar bărbatul de 37 de ani la Spitalul Pantelimon. Ei au fost înjunghiaţi în zona dorsală şi în picioare“, a explicat Ciocan.

Christian Ciocan a adăugat că încă nu se cunosc motivele din cauza cărora a avut loc bătaia, iar poliţiştii de la Secţia 8 se ocupă de acest caz.Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti aşteaptă rezultatele anchetei.

„Să se pronunţe Poliţia. Apoi vom vedea ce măsuri vom lua. Ţin să precizez că incidentul nu s-a petrecut în şcoală“, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite