S-a lansat magazinul online Adevărul Shop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puteţi cumpăra acum toate produsele „Adevărul” accesând www.adevarulshop.ro. Colecţiile de carte, filmele, muzica, dar şi gadget-uri dintre cele mai moderne sunt disponibile de ieri şi pe Internet.

Citiţi şi

"Regele leu" se distribuie marţi cu Adevărul

Colecţia „Disney Clasic“, de astăzi la chioşcuri

S-a lansat prima librărie pentru cărţi în format digital CorectBooks

Toţi cititorii şi colecţionarii produselor „Adevărul“ vor putea vedea exact ce cumpără. Pe lângă volume şi DVD-uri, veţi putea comanda peste 1.000 de cărţi de anticariat, în premieră, cu fotografii originale. La fiecare carte veche sunt prezentate copertele I şi IV, dar şi interorul, astfel încât să vedeţi starea volumului.

Cel mai mare magazin de produse multimedia

Majoritatea cărţilor „Adevărul“ se găsesc şi în format electronic, cărţi, muzică, filme, gadget-uri. Peste 500 de cărţi în acest format sunt protejate la copiere.

Pe adevarulshop.ro puteţi beneficia de o carte în mai multe variante. De exemplu, volumul „Mara“ de Iona Slavici poate fi achiziţionat atât în varianta nouă (colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă“), de anticariat şi ebook.

Fiecare volum este însoţit şi de o recenzie. „Este mult mai simplă această modalitate de a intra în posesia produselor marca Adevărul Holding. Intenţia este să ajungem cel mai mare magazin de produse multimedia din ţară, şi asta se va întâmpla curând“, a declarat Daniel Eberhat, director editorial Departamentul Carte.

Ce găsiţi şi cum se plăteşte online

Cititorii vor face comenzi pentru cărţi de artă şi fotografie, antologii, beletristică, biografii, istorie şi arheologie, timp liber şi călătorii, viaţă sănătoasă.

Produsele electronice recomandate sunt Stripes Silver, un pandantiv care se agaţă de gât şi care suportă telefonia prin Bluetooth 2.1 şi profilul hands-free. Modalitatea de plată la adevarulshop.ro este cu cardul, prin SMS sau ramburs, la primirea produselor. Se pot comanda oricâte produse.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite