Colecţia „Disney Clasic“, de astăzi la chioşcuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima carte din noua colecţia lansată de editura Adevarul, „Regele Leu“, a fost aşteptată încă de dimineaţă de cititori. La Târgovişte, Alexandria sau în Capitală, cărţile s-au dat încă de la primele ore, iar vânzătorii s-au plans că nu au primit cărţi pentru toţi clienţii.

Citiţi şi

"Regele leu" se distribuie marţi cu Adevărul

Ziarul „Adevarul“ lansează începând de astăzi o nouă colecţie ilustrată, „Disney Clasic“. Cărţile vor însoţi ziarul în fiecare zi de marţi, iar preţul este de 12,99 lei. Prima carte a acestei serii este „Regele leu“ şi a fost aşteptată cu nerăbdare de bucureşteni.

Cunoscând bătălia pe cărţi de la apariţia colecţiilor trecute, bucureştenii au trecut pe la chioşcurile de ziare încă de dimineaţă pentru a achiziţiona cărţine cerute de copii lor. „Mi-am cumpărat ziarul încă de la prima oră, de la un chioşc, în drum spre serviciu. Am un băieţel de 11 ani şi pentru el fac colecţia“, a spus Elena Preoteasa, în vârstă de 36 de ani.

O vânzătoare de la un chioşc Adevarul din centrul Capitalei era însă nemulţumită că nu vor ajunge cărţile pentru toţi clienţii. „Mereu se întâmplă aşa. Se cumpără foarte bine încă de dimineaţă când oamenii pleacă spre serviciu. Unele le mai opresc şi eu pentru clienţii fideli, iar apoi cei care vor să cumpere mai târziu nu mă cred că nu mai am“, a spus femeia.

„Cărţile astea se vând ca pâinea caldă“

Târgoviştenii s-au trezit şi ei de dimineaţă pentru a cumpăra cartea pentru copii lor.
„Într-un sfert de oră am vândut patru cărţi şi cred că până la sfârşitul zilei se vor vinde toate. Am avut în total 20 de cărţi. Cererea este mare, iar de multe ori se termină stocul până să se încheie ziua. Niciodată nu s-a întâmplat ca suplimentele de la Adevărul să rămână nevândute“, spune Florina, vânzătoare la un chioşc de ziare din centrul oraşului.

Şi la Alexandria colecţia a avut success în prima zi. Gigi Desculţu s-a oprit în drum spre şcoală cu băieţelul lui Alexandru să cumpere „ Regele Leu“. „ Am venit la prima oră pentru că mi-a fost teamă că mai târziu nu mai găsesc. Am văzut reclama şi copilul abia aştepta să apară. Cărţile astea pentru copii se vând ca pâinea caldă. Sunt foarte frumoase“, spune bărbatul.

„Regele Leu“ a ajuns şi la copiii din Giurgiu
Nici ploaia şi nici temperaturile scăzute nu au stat în calea părinţilor şi a copiilor lor care, înainte să meargă la şcoală, sau la finalul cursurilor, s-au oprit pentru a-şi cumpăra cartea inspirată din faimoasele desene animate. „ În doar jumătate de oră, am vândut şase cărţi. Au venit şi copii, dar mai ales părinţii cumpără pentru micuţii lor. Cred că până mâine nu ne mai rămâne niciuna“, a spus doamna Veronica, vânzătoare la un chioşc din zona centrală a municipiului Giurgiu.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite