UPDATE S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2011 București! VEZI AICI TOATE NOTELE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru București!

După o săptămână de foc în care au fost nevoiți să susțină examenul de maturitate în condițiile severe impuse de autoritățile din învățământ, elevii bucureșteni pot afla în acest weekend rezultatele finale de la examenul de Bacalaureat.

Rezultatele pot fi consultate AICI.

Primele note au fost publicate sâmbătă seara pe site-ul Ministerului Educației și, conform calendarului, astăzi, 3 iulie, toate listele cu medii vor fi făcute publice.

image
image
image

CLICK PE POZE CA SĂ VEZI LISTELE CU REZULTATE!

Lista parțială cu medii publicată sâmbătă de Ministerului Educației poate fi consultată AICI

În Capitală, 41 de liceeni care au încercat să copieze au fost dați afară din sălile de examen. În total, numărul candidaților bucureșteni care au susținut Bac-ul în sesiunea iunie/iulie 2011 este de 22.000.

Majoritatea elevilor caure au încercat să copieze la Bacalaureat au venit cu telefoane de ultimă generație, cu ecrane mari și memorie suficient de generoasă astfel încât să încapă pe ele materia de care aveau nevoie. O altă metodă de copiat care i-a ajutat să părăsească devreme sala de examen a fost cea a sufaltului prin handsfree.

La mare căutare în această sesiune de Bacalaureat au fost culegerile de foarte mici dimensiuni, dar și "plimbatul ciornei", vechiul truc prin care fiecare încearcă să-și ajute colegul de bancă. Doar că acum, toate aceste metode de copiat i-au ajutat pe curajoși să fie dați afară din Bacalaureat.

Săptămâna viitoare, pe 4 iulie, cei considerați neîndreptățiți de nota obținută la Bac pot depune contestațiile, între orele 08.00 și 12.00, la instituțiile de învățământ unde au susținut examenul, urmând ca în data de 8 iulie să fie afișate rezultatele finale.

Perle BAC 2011: „Iona este un peşte care se află în interiorul tabloului I". Vezi aici cum a comentat un candidat "Nuntă în cer" al lui Eliade

Patru metode de copiat care i-au lăsat fără Bacalaureat

Olimpic la biologie, eliminat la examenul de Bacalaureat

Cazul olimpicului eliminat de la BAC: cititorii adevarul.ro l-au „judecat" pe Paul: legea e şi pentru „şmecherii" ca el. Vezi și părerea directoarei de la "Jean Monnet"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite