Revelion rock în cluburile în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru noaptea dintre ani, cluburile şi barurile din Capitală au pregătit tombole, meniuri sofisticate şi multă muzică bună. Pentru ca ultima petrecere din an să fie de pomină, în Woodstock se ascultă rock, în Hard Rock Café se aduce tribut formaţiei Aerosmith.

Bucureştenii au două Revelioane în oraş

„Let's Rock New Year 's Night!“ este sloganul de la Woodstock Cafe pentru Revelionul 2010-2011. În barul din strada Traian 141, organizatorii petrecerii se pregătesc cu vin fiert, bere, cafea şi tării la preţuri reduse. Orice băutură din gama long drinks costă 7 lei.

„Pentru ca noaptea să fie «tânără» până în zori, ne-am gândit la un concurs de headbanging – cine dă din cap, fără întrerupere, pe parcursul a două piese heavy metal va primi un shot din partea casei“, spune Paul, patronul de la Woodstock Cafe.

La tombola de la 4 dimineaţa o mână norocoasă va alege din pălărie un nume care va primi trei shot-uri. Rezervările se fac la telefon 0744.422.279, până la 30 decembrie. Intrarea este liberă, iar distracţia porneşte de la ora 21.00.

Tribut Aerosmith

Tot în centrul Bucureştiului, pe strada Colţei, la numărul 50, la The Legend organizatorii au preparat pentru ultima seară a lui 2010 cocktailul omonim, şampanie, bufet rece şi cafea. Întreg meniul costă 100 de lei, iar rezervările se fac la telefonul 021.310.96.11.

Ca să rămâneţi în atmosfera rock, în Parcul Herăstrău, Hard Rock Café a pregătit un Revelion pe muzica formaţiei Aerosmith. Pentru petrecere vă puteţi cumpăra bilete de la Rock Shop, la preţul de 620 de lei. Pentru grupurile mai mari de cinci persoane preţul biletului este de 540 lei de  persoană.

Tombolă cu premii speciale

Al treilea Revelion din Control vine cu două noutăţi importante: preparate culinare de la Shift Pub şi tombola cu marele premiu, un abonament pentru două persoane la festivalul Primavera Sound 2011, din Barcelona, între 25 şi 29 mai. De partea muzicală se vor ocupa DJ-ii rezidenţi Cliza, Nek şi Daria.

Accesul se va face fără rezervare, biletul de intrare fiind 25 de lei, în care este inclus un shot de Tequilla, sau cu rezervare, dar veţi plăti 140 de lei. În această sumă aveţi loc asigurat la masă, voucher de consumaţie în valoare de 50 de lei, participare la tombolă şi meniu. Locurile disponibile sunt în număr de 140, iar rezervările se pot face la adresa de mail rezervari@control-club.ro sau la numerele de telefon 0735.194.401, 0733.927.862, 0726.125.348.

Pentru această sumă aveţi loc asigurat la masă, voucher de consumaţie în valoare de 50 de lei, participare la tombolă şi meniu.

Bellagio mizează atât pe aranjamentul gastronomic, cât şi pe ritm şi distracţie. Pentru 130 de lei de persoană aveţi bufet suedez şi un show cu Connect-R şi Alexandra Stan.

Meniu în Club Control

Platou cu aperitive: vinete pane cu roşii cherry, ciuperci şi prosciutto, frigărui cu mozarella, busuioc şi rosii cherry, prosciutto sticks, cremă de brânză ricotta cu dovlecei

Feluri principale: ruladă de pui cu sparanghel şi parezan, file de curcan în crusta nachos şi sos cheddar

Desert: ştrudel de mere cu nuci şi sos de vanilie

Provocare de Crăciun

Înainte de Crăciun, în Control, e Hasty Christmas Party. Mâine seară, după ora 22.00, sunteţi provocaţi. În spiritual Crăciunului, organizatorii vă aşteaptă cu un cadou în valoare de maximum 20 de lei care să i se potrivească oricărei persoane şi cu care aţi schimbat măcar o vorbă la bar sau la un concert.
Vei introduce numele tău într-un bol din care vei extrage numele celui care va primi cadoul adus de tine şi vei aştepta "cuminte" să vezi ce cadou îţi revine şi cine ţi-l va aduce.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite