Ponta a făcut rost de bani pentru tratamentul lui Şerban Ionescu. Banii vor veni din fondul de rezervă al statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta a discutat cu miniştrii sănătăţii şi ai finanţelor pentru a găsi o banii necesari pentru a plăti tratamentul împotriva bolii Burrelia, pe care actorul Şerban Ionescu a contactat-o după ce a fost muşcat de o căpuşă.

Victor Ponta vrea sa il ajute pe Şerban Ionescu. Premierul a discutat cu ministrul sănătăţii şi cu cel al finanţelor şi au stabilit ca actorul să beneficieze de suma necesară pentru tratamentul împotriva bolii care îl macină de mai bine de 6 luni. Banii necesari acestui tratament vor fi asiguraţi din fondul de rezervă chiar mâine.

Citeşte şi Starea lui Şerban Ionescu s-a agravat. Actorul trebuie transferat de urgenţă la o clinică din Viena

Victor Ponta a declarat că "Dacă vom putea face ceva, sigur vom face. tot ce ţine de guvern va fi făcut ca acest mare actor al României să beneficieze de tratamentul de la clinica din Viena".

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu a afirmat într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune că această măsură "este un gest de normalitate".  Ministrul a salutat acest gest al premierului menţionând că "Până acum acest fond a fost folosit pentru toate inepţiile politicienilor, mă bucur să văd ca banii aceştia vor fi folosiţi pe o problemă urgentă."

La un pas de paralizie din cauza unei căpuşe: actorul Şerban Ionescu nu-şi mai poate mişca mâinile

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite