La un pas de paralizie din cauza unei căpuşe: actorul Şerban Ionescu nu-şi mai poate mişca mâinile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea de sănătate a actorului s-a înrăutăţit încă de anul trecut, după ce medicii i-au spus că în urma muşcăturii a contactat o boală cu manifestări neurologice, cardiace şi articulare.

În vara anului trecut, actorul Şerban Ionescu a fost muşcat de o căpuşă, iar după un set de analize, medicii i-au spus că a contactat Boala Lyme.

Potrivit KanalD, actorul urmează un tratament dur cu antibiotice, dar semnele de ameliorare întârzie să apară. Starea artistului se înrăutăţeşte, iar în acest moment el nu îşi mai poate mişca mâinile.

Depistarea acestei boli nu a fost deloc uşoară, întrucât medicii erau convinşi că problema pacientului este provocată de reumatism, motiv pentru care a fost trimis să facă RMN de mai multe ori. Ulterior, după ce cadrele medicale au bănuit că poate fi vorba despre borelioză ( n.r. boală ce poate fi provocată de muşcătura căpuşelor), actorul a început tratamentul.

Anul trecut, soţia lui Şerban Ionescu, actriţa Magda Catone, a intentat divorţ după o căsnicie de aproape 30 de ani. Cei doi au revenit la sentimente mai bune după ce instanta a acordat atunci un termen de împăcare de trei luni, pentru că cei doi au un copil minor, în vârstă de 14 ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite