Paznicii păcăliţi de hoţii de moaşte, agresivi cu presa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supăraţi de curiozitatea mass-media, agenţii de pază de sub nasul cărora au fost furate, ieri, moaştele Sfântului Nectarie şi 1.000 de lei de la Mănăstirea Radu Vodă l-au bruscat azi-dimineaţă pe reporterul „Adevărul de Seară“.

CITEŞTE ŞI:  Moaşte furate de sub nasul paznicilor

Moaştele Sfântului Nectarie, furate de un student la Teologie

Au furat moaştele vindecătorului de cancer din mănăstire!

Lăcaşul sfânt prădat de tâlhari se află în aceeaşi curte cu Seminarul de Teologie din Bucureşti. Robert Florin Dragnea, singurul hoţ care a reuşit să scape din mâinile poliţiştilor, este elev în ultimul an la seminar.

După ce am lăsat datele personale bodyguardului de la intrare, ne-am îndreptat către Secretariat. În timp aşteptam pe hol să intrăm la interviu cu directorul Seminarului, agentul de pază a apărut din senin şi, într-un exces de zel, l-a apucat brutal de braţe pe reporter şi l-a împins pe scări până la intrare.

„Nu ai ce căuta aici. Pleacă naibii odată!“, ne-a spus nervos. După aceea, ne-a luat cu forţa aparatul de fotografiat şi l-a ascuns. Martori ai incidentului au fost şi câţiva elevi de la Seminar, viitori preoţi.

Cei trei hoţi prinşi de poliţişti au primit mandat de arestare pentru 29 de zile, iar cel de-al patrulea, elevul de la Teologie, a primit mandat de arestare în lipsă şi urmează să fie pus în urmărire.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite