SMS-ul sinucigaș al Mădălinei Manole aruncă în aer dosarul morții ei. Anchetatorii ar putea redeschide cazul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape un an de la moartea Mădălinei Manole, procurorii ar putea să ia de la capăt ancheta în cazul morții cântăreței dacă magistrații Tribunalului București vor admite cerere familiei acesteia de reluare a cercetărilor și completarea probelor.

Avocatul familiei Manole, Bogdan Bărbuceanu, a declarat pentru Adevărul de Seară că sms-urile din dosarul disjuns în cazul morții vedetei, cel întocmit pe numele timişoreanului Sorin Urziceanu (34 de ani), persoana care i-a vândut Furadan, sunt autentice, însă nu sunt concludente.

Citeşte aici totul despre moartea Mădălinei Manole

Sorin Urziceanu va fi judecat pentru trafic de stupefiante în formă continuată, însă avocatul Bărbuceanu consideră că și prietena Mădălinei, Bertha Slav, cea care a procurat Furadanul ar trebui să fie și ea pedepsită.

„Bertha Slav ar trebui să fie și ea condamnată, însă împotriva ei nu s-a dispus nicio măsură. A fost doar audiată în acest dosar. A săvârșit infracțiunea de trafic de substanțe toxice și legea stabilește pedepsirea unor astfel de fapte, însă doar Urziceanu a fost trimis în judecată“, a mai declarat Bărbuceanu.

Mai mult decât orice însă, părinții Mădălinei Manole așteaptă zilele acestea decizia Tribunalului București prin care să admită plângerea lor și care ar însemna, de fapt redeschiderea dosarului.

Unul dintre cele nouă motive trecute în plângerea prin care se solicită redeschiderea dosaruluicare este și cel referitor la acuzațiile aduse Berthei Slav, dar și faptul că soții Manole au fost audiați în absența unui avocat după moartea cântăreței, ceea ce, spune avocatul Bărbuceanu, înseamnă că declarațiile luate acestora sunt nule.

Mădălina Manole a murit de ziua ei! Parchetul a confirmat ipoteza sinuciderii

„Dacă plângerea este admisă, dosarul se va întoarce la Parchet,  probatoriul va fi competat, iar soluția poate fi aceeași sau alta“,a  mai spus avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Părinții Mădălinei Manole continuă în instanță și acțiunea prin care solicită dreptul de a-și vizita nepotul pe care nu l-au mai văzut de anul trecut, de la moartea cântăreței, lucru care  le-a fost interzis de Petru Mircea.

„Sunt bunicii copilului și ar putea să îi lase măcar câteva minute să-l vadă. Așa ar fi civilizat“, a mai declarat avocatul Bărbuceanu. El a adăugat că la ultimul termen, magistrații au amânat procesul pentru începutul lunii septembrie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite