Pagină de Facebook în memoria Roxanei Briban/ Soţul sopranei şi-a şters contul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mesajul macabru de pe pagina de socializare www.facebook.com al sopranei a dispărut, fiind înlocuit cu o pagină în memoria acesteia. Roxana Briban avea postată o fotografie de profil care reprezenta o mână plină de sânge.

"Roxana Briban, eternal voice" este noua pagină creată pentru admiratorii sopranei. Cei care au cunoscut-o pe cântăreaţă pot posta aici gândurile şi amintirile despre regretata artistă.

TUPEU Soţul sopranei sinucigaşe caută femei pe Facebook

"Vă aştept să aşterneţi opinia voastră cu privire la "Omul Roxana Briban" (am decis să se numească prima discuţie aşa). Aşadar, puteţi acum să vă exprimaţi opinia despre ce a însemnat omul ăsta sensibil pentru voi, cu siguranţă a fost un om minunat", este îndemnul de pe Facebook.

Soprana Roxana Briban, în vârstă de 39 de ani, fostă angajată a Operei Naţionale din Bucureşti s-a sinucis, sâmbătă, 20 noiembrie, în locuinţa ei din Bucureşti. Motivul sinuciderii ar putea fi faptul că după ce a fost dată afară de la operă nu şi-a mai putut găsi de muncă.

La scurt timp după înmormântarea artistei, soţul acesteia, Alexandru Briban, îşi schimbase statutul de pe Facebook, din "căsătorit" în "singur" şi declara că e interesat să cunoască femei.

În urma scandalului iscat, pagina de Facebook a lui Alexandru Briban a dispărut.

Cronici străine despre interpretările Roxanei Briban: "Frumoasa soprană are un viitor strălucit!"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite