FOTOGALERIE Cum au supraviețuit doi tineri sub o placă de beton de peste 50 de tone. Vezi imagini impresionante de la operațiunea de salvare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gravul accident s-a petrecut în zona Colentina. Salvatorii s-au chinuit aproape trei ore să îi scoată pe răniți de sub grinda din beton. Pentru salvarea lor au intervenit zeci de persoane și au fost aduse două macarale pentru ridicarea plăcii grele de peste 50 de tone.

CITEȘTE ȘI: Inspectorii de muncă au nevoie de 15 zile ca să ancheteze moartea angajatului strivit sub beton

Un bărbat a murit şi altul a ajuns la spital după ce au fost striviţi de dale de beton

(VIDEO/FOTOGALERIE) Şase oameni au fost striviţi de zidul unei clădiri din Bucureşti. Un muncitor a fost dus direct în sala de operaţie, dar are şanse mici de supravieţuire

UPDATE ORA 15.53 Cei doi răniți au fost scoși de sub placa de beton și transportați la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale.

UPDATE ORA 15.17 Medicii le-au administrat celor doi răniți calmante întrucât aceștia nu mai suportau durerea. Ei stau prinși sub placa din beton de aproape două ore. Martorii spun că cei doi se numesc Elvis și Iancu. La fața locului a mai fost adusă și o a doua macara pentru ridicarea grinzii.

CLICK AICI SAU PE FOTOGRAFII PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI DIN TIMPUL OPERAȚIUNII DE SALVARE

image
image
image

UPDATE ORA 15.00 Unul dintre răniți a cerut o țigară. Unul este prins de la mijloc în jos sub o placă din beton, iar celălalt are picioarele prinse sub aceasta. Rudele plâng și fac scandal. Oamenii spun că plăcile au fost abandonate cu mult timp în urmă și erau un adevărat pericol mai ales pentru copii.

UPDATE ORA 14.50 Autoritățile spun că este vorba de doi bărbați de 32 și 38 de ani și ar fi venit să fure materiale de construcții. Inițial, au fost trei persoane însă unul s-a salvat atunci când a văzut că placa se prăbușește. Ceilalți doi au fost prinși sub betoane, iar echipajele de intervenție au reușit să comunice cu unul dintre ei, iar despre cel de-al treilea nu se știe nimic.

UPDATE OTA 14.45 La fața locului a fost adusă o macara pentru ridicarea plăcii din beton care a căzut peste cei doi oameni. Pompierii au declarat că s-a reușit comunicarea cu răniții, semn că sunt conștiente, dar nu se știe cât pot rezista sub placa din beton.

UPDATE ORA 14.40 Grinzile din beton provin de la un pod aflat în construcție la intersecția Doamna Ghica și strada Baicului. La fața locului se află și reprezentanți ai Primăriei Sectorului 2.

UPDATE ORA 14.25 Cele două persoane se află în continuare prinse sub placa din beton. Medicii de la SMURD București spun că se fac eforturi pentru scoaterea celor doi oameni.

La intervenție participă echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență București. Inițial, alerta a fost dată pentru trei persoane rănite, însă la fața locului s-au găsit doi răniți.

Două persoane au fost rănite după ce o placă de beton a căzut peste ele pe un șantier. Mai multe echipaje SMURD se află la locul accidentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite