Noutăţi la Bookfest 2011. Vezi ce lansări sunt programate în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Salonul Internaţional al Cărţii, ediţia a şasea, găzduieşte astăzi, la standul Editurii Adevărul Holding, lansarea a două volume semnate de scriitorul Ion Cristoiu.

FOTOGALERIE Cartea Revoluţiei a fost prima lansare la standul Editurii Adevărul

„Cartea Revoluţiei“, lansată la Bookfest

Dacă ieri, la standul editurii Adevărul Ovidiu Lipan Ţăndărică a oferit autografe, după lansarea dublului album „Balkano live”, astăzi, Ion Cristoiu vine cu două cărţi: „Mascarada de la Cotroceni” (28 de lei) şi „Rolul sânilor în presa liberă” (26 de lei).

Ovidiu Lipan Ţăndărică către ieşeni: „Vă port mereu în suflet. Iaşiul a rămas în inima mea“ (VIDEO / FOTO)

Ion Cristoiu va fi prezent astăzi la Bookfest Foto: Lucian Muntean

La lansare a fost prezent, alături de autor, Grigore Cartianu, redactor-şef „Adevărul”, cel care şi-a prezentat în prima zi a târgului „Cartea Revoluţiei”, o ediţie de gală, o carte de adevăruri, un volum-document, „o carte grea, din toate punctele de vedere”, aşa cum o descria însuşi Cartianu. La târg, „Cartea Revoluţiei” are un preţ special, de 60 de lei.

În weekend, la standul editurii Adevărul vor avea loc alte două lansări. Mâine, de la ora 13.00, sunteţi invitaţi să aflaţi cum s-a văzut Revoluţia din 1989 din străinătate. „România 1989, Autopsia unei revoluţii eşuate” de Gago Malgosha şi Willy Golberine va avea o prezentare de Grigore Cartianu şi Ion Cristoiu.

Duminică, în ultima zi la Bookfest, de la ora 10.30, Tudor Plăieşu, ilustratorul cărţii „Toto şi Lulu”, va realiza gratuit portrete copiilor la standul Editurii din Pavilionul C06 de la Romexpo.

Nu rataţi!

Dezbaterea cu tema „Monument şi Memorie” are loc astăzi, de la ora 19.30, pe scena Agora, Pavilion 17 (C5). Vor participa Marilena Preda Sanc, Teodor Frolu şi Monica Sebestyen. Discuțiile vor avea ca punct de pornire lucrarea „Bucureşti. Materie şi Istorie”.

Tot astăzi, de la ora 11.00, la standul editurii Blumenthal, va fi lansat volumul de poezii „Semne particulare. Necesare primejdii” de Ştefan Marinescu, poet, prozator, membru al Uniunii Scriitorilor.

image

La standul Editurii Blumenthal va fi lansat volumul de poezii "Semne particulare. Necesare primejdii"

Istoricul Alex Mihai Stoenescu prezintă „Istoria Olteniei”, la Rao. „Câteva sfârşituri de lume” reprezintă debutul în literatură al lui Adrian Georgescu. Volumul va fi lansat mâine, la ora 15.00, la standul Humanitas.

La standul Polirom, va fi lansat, de la ora 17.00, volumul de proză „Viaţa de aruncat” scris de medicul Bogdan Popescu. Vor prezenta Mircea Cărtărescu, Lucian Dan Teodorovici şi Cosmin Ciotloş.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite