Mama copilului în comă alcoolică și care era ținut captiv de un pedofil s-a ales cu plângere penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 2 a anunțat că va solicita ca mama copilului în vârstă de 12 ani să fie cercetată  pentru rele tratamente aplicate minorului care a fost descoperit astăzi în stare gravă în timpul evacuării unui imobil din sectorul 2.

CITEȘTE ȘI: Filmul vieţii: 40 de minute de iad, un copil îmbătat şi violat, 100 de prostituate şi hoţi scoşi din ghetou

Evacuare cu scandal: Mai mulți copii trăiau printre șobolani și munți de gunoaie

Reprezentații Primăriei Sectorului 2 spun că minorul găsit, astăzi, în comă alcoolică în urma evacuării unui bloc din sectorul 2 provine dintr-o familie dezorganizată.

Copil de 10 ani, bagat în comă alcoolică de un pedofil. Cei doi au fost găsiţi la evacuarea unui bloc ocupat abuziv

Mama sa trăieşte în Bucureşti în concubinaj cu un tânăr de 20 de ani cu care mai are un copil mic, iar tatăl locuieşte în Giurgiu şi se pare că este alcoolic.

Minorul are 12 ani, iar părinţii nu îşi îndeplinesc obligaţiile legale de îngrijire şi ocrotire a copiilor, refuzând să se ocupe de el şi gonindu-l de acasă, au stabilit reprezentanții primăriei.

Copilul este în prezent internat la Spitalul "Grigore Alexandrescui", unde a fost dus după ce a fost găsit în imobilul din care au fost evacuate, în această dimineață, aproximativ 100 de persoane.

El a fost preluat de către serviciile de protecţia copilului ale Primăriei Sectorului 2, fiind dat în grija Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului locale.

image
image
image

Click pe poză pentru a vedea fotogaleria

Minorul a fost găsit în comă alcoolică într-o cameră împreună cu un bărbat care în prezenţa angajaţilor primăriei a strigat să-i fie lăsat copilul în pace.

image
image
image

Click pe poză pentru a vedea fotogaleria

Cercetările în acest caz sunt continuate de Secţia 6 de poliţie, unde bărbatul a negat orice legătură cu copilul susţinând că nu este rudă cu acesta şi nu-l cunoaşte, potrivit sursei citate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite