Copil de 10 ani, bagat în comă alcoolică de un pedofil. Cei doi au fost găsiţi la evacuarea unui bloc ocupat abuziv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de persoane au fost evacuate în această dimineaţă dintr-un bloc de pe strada Dimitrie Pompei din sectorul 2. Într-una din camere, poliţiştii au găsit un copi de 10 ani, inconştient. Medicii au stabilit că este în comă alcoolică şi l-au trimis la spital. Copilul era victima unui pedofil.

CITEȘTE ȘI: Copil de evacuat: decât la cămin, mai bine pe stradă! Vezi aici povestea unei familii evacuată din casă!

FOTOGALERIE Zeci de cerșetori au fost evacuați dintr-o casă cu etaj pe care au pus stăpânire. Aveau lumină și antene parabolice

Pedofilul îl recolase pentru întreţinere de relaţii sexuale, informează Primăria sectorului 2.

Un alt locatar s-a opus evacuării şi a ameninţat angajaţii Primăriei sectorului 2, motiv pentru care a fost ridicat de forţele de ordine.
Acţiunea de evacuare a început la ora 6.00 şi a durat 40 de minute.

Evacuarea s-a făcut dintr-un fost bloc de nefamilişti care a aparţinut Întreprinderii IEMI, societate care l-a abandonat. Clădirea a fost debranşată de la utilităţi de ani de zile, dar locatarii ilegali se racordaseră la reţeaua electrică generală de unde furau curent pentru consumul propriu.

În imobil au fost găsite aparatură electronică şi electrocasnică de valoare provenită, după toate indiciile, din furturile comise de-a lungul timpului, aparatură care va fi inventariată în vederea identificării păgubiţilor, precum şi numeroase seringi folosite, demonstrând faptul că locatarii sunt consumatori de droguri de mare risc.

Cele 100 de persoane - printre care 24 de copii - făceau parte din diverse grupări infracţionale, specializate în furturi din locuinţe şi fapte de violenţă, precum şi cerşetorie.

De asemenea, locatarii din zonă au făcut numeroase reclamaţii legate de beţiile şi scandalurile provocate de acestea. După evacuare, imobilul va fi demolat pe baza autorizaţiei de desfiinţare emise de Primăria Sectorului 2.

Printre evacuaţi au fost identificate 6 persoane cu afecţiuni medicale grave, printre care TBC, handicap şi amputaţii, fracturi, hepatită cronică, dislipidemie, hemangiom hepatic, boala Alzheimer. Acestea vor fi investigate în unităţi de specialitate şi se vor lua măsurile legale ce se impun în asemenea cazuri.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite