Liber cu bicicleta în metrou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există însă şi unele interdicţii. Accesul este permis doar în weekend şi de sărbătorile legale şi doar în primul vagon, în spatele cabinei conductorului. Metrorex nu percepe nicio taxă suplimentară.

Citeşte şi:

Bicicleta în metrou, ultima zi de dezbatere

Metrorex a lansat în luna martie o dezbatere publică pentru a afla părerile călătorilor fideli cu privire la permiterea accesului cu bicicletele în interiorul trenurilor de metrou şi astăzi a luat o decizie în acest sens. Astfel din acest weekend vă puteţi lua bicicleta în trenurile de metrou.

 „Începând cu weekend-ul 24-25 Iulie 2010, va fi permis transportul bicicletelor cu trenurile de metrou, numai în zilele de sâmbătă şi duminică şi de sărbătorile legale“, au anunţat astăzi reprezentanţii SC Metrorex SA.

Călătorii mai trebuie să ştie că accesul cu bicicleta în trenurile de metrou este permis numai în primul vagon, în sensul de mers, în zona din spatele cabinei de conducere a trenului.

Pe parcursul călătoriei, bicicletele vor trebui asigurate astfel încât să nu afecteze confortul şi siguranţa călătorilor şi să nu deterioreze interiorul vagonului de metrou.

Pentru transportul bicicletelor nu se percepe nicio taxă suplimentară, accesul se face prin porţile de acces speciale, destinate persoanelor cu nevoi speciale, dupa validarea legitimaţiei de călătorie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite