Lady Gaga şi Bon Jovi ar putea concerta la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la începutul lunii iunie se zvonea că Bon Jovi ar cânta în România, în ultimele zile au început să fie vehiculate alte nume: Lady Gaga, Prince, Green Day, Muse şi Radiohead, potrivit iConcert.

Citiţi şi

Jennifer Rush vrea să înveţe româna

VIDEO Ozzy, "Prinţul Întunericului", sensibil şi "nebun"

VIDEO Concertul Guns N'Roses, o mare dezamăgire pentru fani

Un concert al excentricei Lady Gaga în România părea acum ceva timp doar un vis frumos. Iată, însă, că posibilitatea unui astfel de eveniment devine din ce în ce mai plauzibilă.

La categoria „Eventim.RO Next” a site-ului reţelei de ticketing Eventim.ro, numele celei mai mari senzaţii muzicale a ultimilor doi ani este menţionat alături de Prince, Bon Jovi, Green Day, Muse şi Radiohead.

Reprezentanţii companiei Eventim, pe site-ul căreia numele artiştilor au fost menţionate, nu au dorit să comenteze informaţia potrivit căreia Lady Gaga, Bon Jovi sau Prince ar putea concerta în România în 2011.

Abonaţii „Eventim.RO Next” sunt primii care primesc informaţii despre artiştii listaţi şi concertele acestora.

Lady Gaga a intrat în atenţia publicului o dată cu lansarea, în 2008, a albumului “The fame”. Piese precum ”Just dance” sau “Poker face” au devenit aproape instant mega-hituri. În 2009 artista şi-a lansat cel de-al doilea album, „The Fame Monster”, care l-a depăşit ca şi succes pe primul. Piesa “Bad Romance” a ajuns pe primele locuri ale topurilor muzicale internaţionale imediat după lansare.

Din luna noiembrie a anului trecut Lady Gaga a susţinut o serie de concerte în cadrul turneului internaţional “The Monster Ball Tour”.

Pe site-ul cântăreţei concertul din România nu este menţionat, fiind afişate doar evenimentele care au loc până la sfârşitul lunii aprilie din 2011.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite