La Gaudeamus se lansează televiziunea online Kartier TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrată pe difuzarea unor materiale cultural-artistice, realizate de un grup de tineri, organizaţi sub egida Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, televiziunea va fi lansată sâmbătă, la ora 19.00, la standul Bibliotecii Metropolitane din cadrul târgului Gaudeamus. 

Gaudeamus îşi deschide porţile/ Adevărul Holding vine cu reduceri de 25%

KartierTV - www.kartiertv.ro/site/ - este un proiect al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Redacţia KartierTV este alcătuită din şapte tineri pasionaţi de new media, comunicare şi producţie cinematografică. Ei fac parte din Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti şi sunt coordonaţi de sociologul Alexandru Horia.

KartierTV va difuza reportaje culturale, oferind publicului informaţii despre activităţile Bibliotecii Metropolitane Bucureşti (inclusiv ale filialelor sale din cartiere), dar şi despre evenimentele culturale şi artistice din Capitală.

"Va fi un post de informare, centrat pe difuzarea unor materiale cultural-artistice şi de divertisment social. Sub egida televiziunii KartierTV vor fi organizate evenimente de tineret, concursuri, mini-concerte, dezbateri. Încercăm să promovăm şi producţii video ale studenţilor de la UNATC şi de la Facultatea de Arte", a spus Alexandru Horia, coordonatorul proiectului.

Gama de producţii ale postului KartierTV va cuprinde şi o serie de dezbateri privind problemele tinerilor din mediul urban. Totodată, periodic, se vor face transmisiuni în direct de la evenimente bucureştene şi din diverse locuri din Capitală.

În prezent, televiziunea funcţionează în mod experimental.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite