Jaful de 200.000 de euro de la Bragadiru, produs la pont! Victimele au fost urmărite de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jaf de aproximativ 9 miliarde de lei vechi a avut loc astăzi în comuna ilfoveană Bragadiru.

UPDATE 18.00

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca a declarat că în maşina atacată se aflau doi bărbaţi. În momentul în care s-a produs pana, unul dintre ei a coborât să schimbe roata, celălat a rămas să păyească banii. Cei patru hoţi au spart geamul din spate al maşinii, l-au ameninţat pe cel aflat în maşină iar celui care repara pana i-au pus pistolul la tâmplă. Totul s-a întâmplat în câteva secunde. Atacatorii au plecat cu două maşini închise la culoare.

Victimele susţin că nu cred că pana a fost întâmplătoare şi că au fost urmăriţi de la bancă până la locul unde s-a produs jaful.

La faţa locului au sosit poliţiştii care au perchiziţionat maşina şi au luat amprente.

Citiţi şi:

Un minor de 8 ani din Prahova are dosar penal după ce a furat 3.600 de lei din geanta unui poştaş

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov a precizat că în total ar fi vorba de 880.000 de lei.

Un incident similar a avut loc în 24 mai, în Sectorul 4 din Capitală, unde o maşină a fost blocată în trafic de mai mulţi bărbaţi mascaţi, care au ameninţat cu o armă două persoane şi au furat o borsetă cu 200.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, declara atunci că un autoturism de teren în care se aflau doi bărbaţi a fost blocat de două maşini Dacia Logan din care au coborât mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în haine negre, cu feţele acoperite de cagule. Agresorii i-au ameninţat pe cei doi ocupanţi ai autoturismului blocat cu o armă despre care nu s-a stabilit dacă era reală sau artizanală şi au furat o borsetă în care se aflau 200.000 de lei, bani ce fuseseră retraşi de la o sucursală bancară din Sectorul 4.

O familie care tocmai scosese banii de la bancă a fost atacată de patru persoane, după ce maşina în care se aflau victimele a făcut pană pe Şoseaua de Centură şi s-a oprit pe marginea drumului, anunţă Antena 3.

"În timp ce victimele reparau pana, patru persoane au spart geamul din spate al maşinii lor şi au furat sacul cu bani. După aceea au dispărut în două BMW- uri de culoare închisă. Atacatorii sunt căutaţi de forţele de Poliţie", a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov, pentru Adevărul de Seară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite