Un minor de 8 ani din Prahova are dosar penal după ce a furat 3.600 de lei din geanta unui poştaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii Postului comunal Târgşoru Vechi au fost sesizaţi de către un  agent poştal cu privire la faptul că autori necunoscuţi i-au sustras o sumă de bani din geanta poştală.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit faptul că în momentul comiterii faptei, agentul poştal se afla în comuna Târgşorul Vechi, sat Stănceşti.

La un moment dat, acesta a lăsat nesupravegheată geanta în care avea bani, pe bancheta autoturismului proprietate personală şi a intrat într-o curte pentru a discuta cu un cetăţean.

Profitând de această situaţie, un copil i-a sustras suma de 3.600 lei din geanta poştală, pe care aceasta o lăsase deschisă.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat principalul suspect de comiterea infracţiunii, un minor în vârstă de 8 ani, de la care a fost recuperat integral prejudiciul creat.

Minorului i-a fost întocmit dosar penal, poliţiştii procedând la reinstruirea factorilor poştali din judeţul Prahova cu privire la modalitatea de prevenire şi combatere a acestui gen de fapte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

logo ads
Ploieşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite