Jaf la indigo! Un bărbat a fost jefuit a doua oară în acelaşi mod: a scos bani din bancă iar tâlharii l-au urmărit şi l-au atacat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jaful s-a întâmplat în apropierea Bucureştiului. Valoarea prejudiciului, de data asta a fost de 200.000 de lei.Pe 10 iunie a fost jefuit în acelaşi mod, atunci reclamând că i s-au furat 200.000 de euro.

Victima a fost atacată pe şoseaua de centură Măgurele din Ilfov . Bărbatul a scos 200.000 lei de la aceeaşi unitate bancară din cartierul Militari din Capitală. Bărbatul susţine că a scos banii pentru a cumpăra fier vechi.

Acelaşi bărbat a fost jefuit şi pe 10 iunie. Hoţii au furat atunci 200.000 de euro.

Victima atacului, care era pe scaunul din dreapta şoferului, susţine că tocmai ce scosese banii de la o bancă. Pe drum şoferul a fost însă nevoit să oprească maşina pentru a schimba roata. În tot acest timp, bărbatul jefuit a rămas în autoturism cu geanta cu bani în braţe. Maşina de teren a fost apoi flancată de alte două maşini. Din ele au coborât trei bărbaţi cu cagule pe faţă. Posesorul banilor şi şoferul acestuia au fost imediat ameninţaţi cu pistoalele.

"M-am dat jos dă facem roata, şoferul meu. Eu am stat în maşină. Mi-a spart geamul cu pistolul, mi-a pus pistolul la cap şi la şofer i-a pus şi lui pistolul la cap", a spus victima.

Victima este de părere că hoţii au acţionat la pont mai ales că, spune bărbatul, roata a fost înţepată, iar agresorii ştiau că şoferul va fi nevoit să oprească pentru a o schimba. "Nu cred că a fost ceva întâmplător, a fost înţepată cu seringa, de unde ştiau că am banii în maşină, altfel nu ar fi ştiut. M-a văzut când am luat banii de la casierie", a povestit bărbatul.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută încă pe tâlharii care au fugit cu 200.000 de euro.

vedeţi aici cum s-a produs jaful anterior: Jaful de 200.000 de euro de la Bragadiru, produs la pont! Victimele au fost urmărite de hoţi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite