JAF SPECTACULOS ÎN CAPITALĂ: Doi inspectori falşi au "confiscat" în timp record 100.000 de euro dintr-o casă de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Furtul a fost sesizat în jurul orei 13 de către patronul casei de schimb valutar care şi-a dat seama că a fost păcălit de doi inspectori falşi, care sub pretextul unor neregului i-au confiscat suma de 100.000 de euro.

UPDATE 16.23: Angajatul societăţii de optică de lângă casa de schimb valutar de unde au fost furaţi 100.000 de euro afirmă că în momentul în care a fost comis jaful din zona Pieţei Unirii a fost o pană de curent, camerele video instanlate nefuncţionând în acest timp.

"Dimineaţă a fost o pană de curent, nici semafoarele nu au funcţionat. Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în jurul orei 11.00", a declarat, pentru MEDIAFAX, angajatul magazinului de optică aflat lângă casa de schimb valutar.

El a mai spus că este exclus ca această de casă de schimb valutar să aibă un generator de curent care să reia alimentarea cu electricitate a camerelor de supraveghere.

Casa de schimb valutar de unde două persoane au furat 100.000 de euro pretinzând că sunt angajaţi ai statului cu abilităţi de control se află în interiorul unui magazin de bijuterii.

Citiţi şi:
Tânăr înjunghiat în holul unei case de amanet

"Sub pretextul ca ar fi descoperit anumite neregului, cei doi au solicitat suma de 100.000 de euro. Au întocmit în fals un proces verbal de confiscare, şi i-au spus patronului că este aşteptat  la sediul firmei pentru care lucrau, cu toate actele în regulă, pentru a-şi ridica banii", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

Cei doi hoţi au pretins în faţa proprietarului de exchange că sunt angajaţi ai Gărzii Financiare şi ai Poliţiei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 din Bucureşti au demarat o anchetă în acest caz.

Vom reveni cu detalii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite