Tânăr înjunghiat în holul unei case de amanet UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava
Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava

Un tânăr de 26 de ani din comuna suceveană Moldova Suliţa a fost înjunghiat în luni dimineaţă în holul unei case de amanet din Câmpulung Moldovenesc.

Ora 16.40: Principalul suspect al faptei de azi dimineaţă este Florin Mariuseac, de 28 de ani, din Moldova Suliţa. El a recunoscut totul şi le-a povestit anchetatorilor că a dorit să se razbune pe victimă pentru că Mihai Hreniuc îl lovise în perioada Craciunului.

Ora 13.46: Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat este rănit şi s-au deplasat de urgenţă în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc. Aici, în faţa unui magazin, l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge şi l-au trimis de urgenţă la spital.

De la Câmpulung, victima, Mihai Hreniuc, de 26 de ani, a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava, cu două plăgi înjunghiate, una în zona capului şi a doua în zona coapsei stângi.

Sucevean bătut şi înjunghiat în spate de patru tineri

În timp ce victima era în grija medicilor, oamenii legii au făcut cercetări şi au identificat şi un suspect, un tânăr de 28 de ani, tot din Moldova Suliţa, cu care Hreniuc a fost văzut înainte de a fi înjunghiat.

Suspectul a fost reţinut şi audiat în sediul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc, ancheta fiind preluată de un procuror criminalist. Deocamdată nu se ştie motivul agresiunii.

Vom reveni cu amănunte

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite