Irinel Columbeanu a fost oprit de polițiști pe A2 la volanul unui Bentley

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri, Irinel Columbeanu, a fost oprit pentru un control de rutină care este desfășurat astăzi de agenții de circulație pe Autostrada Soarelui.

VEZI ȘI: VIDEO Monica şi Irinel  se ceartă acum  pe paşaportul Irinei

Monica Gabor a fost chemată la poliție în scandalul pentru custodia Irinei

VIDEO Judecătoria Buftea a decis: Irina rămâne la Irinel Columbeanu

Vezi cum a câştigat Irinel Columbeanu custodia Irinei. Monica îşi muta fetiţa de la o grădiniţă la alta şi pleacă des din ţară

Polițiștii i-au solicitat actele la control lui Irinel Columbeanu, deși nu au constat abateri de la regulile de circulație.

Omul de afaceri se afla pe sensul care duce spre litoral când a fost oprit de polițiști. Omul de afaceri care era însoțit de fiica sa, Irina și bona acesteia s-a declarat deranjat de faptul că a fost oprit pentru verificări de rutină.

image

Un alt conducător auto care a fost tras pe dreapta de polițiștii de pe Autostrada Soarelui a fost și avocatul Cătălin Dancu, el recunoscând că a făcut unele greșeli în trafic.

Echipajele de poliție se vor afla până la ora 12.00 pe Autostrada Soarelui pentru o acţiune de depistare a conducătorilor de autovehicule care nu respectă regimul legal de viteză, precum şi verificarea timpilor de conducere şi odihnă ale conducătorilor de autovehicule demare tonaj.

Începând cu ora 8.00 au fost verificate și condiţiile de transport a produselor alimentare şi verificarea stării tehnice a vehiculelor rutiere.

În cadrul acţiunii vor fi folosite mai multe radare „în cascadă”, printre care şi sistemele de măsurare a vitezei de tip „TRU-CAM”, care măsoară viteza autovehiculelor prin sistemul undelor laser.

Polițiștii i-au mai controlat pe șoferii care se îndreaptă spre mare și dacă au consumat alcool sau stupefiante.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite