VIDEO Monica şi Irinel se ceartă acum pe paşaportul Irinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Divorţul soţilor Columbeanu s-a încheiat, dar disputa lor juridică pare o telenovelă fără sfârşit. Monica Gabor vrea custodia definitivă a fiicei ei, Irina (4 ani).

Motivul pentru care fosta doamnă Columbeanu  s-a răzgândit este că Irinel Columbeanu nu vrea să‑i înmâneze paşaportul fetiţei lor, potrivit antena3.ro. Se pare că milionarul de la Izvorani este nemulţumit faţă de programul de vizită pe perioada verii a Monicăi. Fosta doamnă Columbeanu vrea cu orice preţ ca Irina să meargă cu ea în Statele Unite, în vacanţa de vară. Pentru acest lucru, însă, fosta doamnă Columbeanu are nevoie de paşaportul fiicei sale.

Monica vrea să meargă cu fetiţa în America

Pentru că Irinel Columbeanu refuză să i-l înmâneze, avocatul Monicăi Gabor, Ionuţ Dojană, a intervenit şi el în disputele celor doi, pentru a încerca să clarifice cât mai rapid situaţia. „Domnul Columbeanu să-i predea paşaportul doamnei Gabor pentru a pleca în Statele Unite. Lipsa acestuia reprezintă un refuz de a lăsa fata să stea cu mama ei",  a declarat avocatul Ionuţ Dojană. Monica Gabor a atacat în instanţă ordonanţa prin care Irinel a cerut custodia fiicei lor Irina. Judecătorii de la Judecătoria Buftea au amânat termenul de recurs până la 26 iulie.

"Domnul Columbeanu să-i predea paşaportul doamnei Gabor pentru a pleca în Statele Unite. Lipsa acestuia reprezintă un refuz de a lăsa fata să stea cu mama ei.''
Ionuţ Dojană avocat

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite